Frokostmøte

Velkommen til Frokostmøte: Miljøsertifisering

Et frokostmøte for deg som vil styrke din bedrifts konkurransekraft og vise at du tar samfunnsansvar. Påmeldingsskjema finner du nederst på siden.

 

Vi bryr oss om deres fremtid og ønsker å legge til rette for at dere har verktøyene og ressursene til å møte de økende miljøkravene fra ulike retninger. Miljøsertifisering kan være det første steget mot en mer bærekraftig omstilling, som kan gi din bedrift en strategisk fordel og vise at dere tar samfunnsansvar. Under dette frokostmøte vil du få innblikk i hvorfor miljøsertifisering er et viktig første steg for din bedrift og hvordan dette kan gjennomføres. 

 

🏢 Sted: Kantina Stadsbygd Sparebank, Rissa
📆 Dato: 28. februar 2024
🕚 Tidspunkt: 07.30- 09.30

 

Det vil serveres baguetter, kaffe og drikke fra 07.30 for en god start på dagen. Programmet begynner 07.45.

 

Hva kan du forvente?

  • Verdifull innsikt i hvorfor miljøsertifisering er viktig for din bedrifter. Du vil få høre mer om de positive effektene av å implementere bærekraftige praksiser og hvordan det kan påvirke deres omdømme og forretningsmuligheter.

  •  Oppdatering om Miljøkrav: Ingunn vil informere om de nyeste miljøkravene i offentlige anskaffelser. Dette er viktig for bedrifter som ønsker å være konkurransedyktige og oppfylle kravene fra kunder og myndigheter.

  • Veien til miljøsertifisering: Jøran Martin Johansen daglig leder av Mitt Miljø AS kommer for å fortelle om veien til å bli miljøsertifisert. Her vil du få mulighet til å stille spørsmål direkte til en som har lang erfaring med å hjelpe bedrifter å bli miljøsertifisert. 

  • Krav og løsninger for anleggsbransjen: Lars Egil Vårum fra MEF kommer for å fortelle hvilke krav som kommer til anleggsbransjen fremover og hvilke mulige løsninger som finnes. 

  • Bærekraftfondet: Johan Kårli vil presentere stbank sitt Bærekraftfond og hvilke muligheter som finnes her. 

 

Meld deg på nå!

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å ta med deg verdifull innsikt og verktøy tilbake til din bedrift. Registrer deg i dag og spis vårens kanskje mest fornuftige frokost 🥪

Vi ser frem til å spise en god frokost som gir deg verdifull innsikt og forståelse av verdien i å være miljøsertifisert 🌱🌟