Sparespiren

Velkommen til "Sparespiren"

– Fondssparing gjort LETT

Er du nysgjerrig på fondssparing, men usikker på hvor du skal starte? Bli med oss på en inspirerende og lærerik kveld dedikert til kvinner som ønsker å få verktøyene for å komme i gang! Bli med oss å lære samtidig som du kan nyte kvelden med gode venninner 💛

Etter denne kvelden vil du sitte igjen med inspirasjon fra dyktige damer som tørr å satse og ny kunnskap som gjør at du kan ta smarte valg for egen økonomi. Påmeldingsskjema nederst på siden.

 

Dette er "Sparespiren":

🏢 Sted: Museet Kystens Arv, Stadsbygd

📆 Dato: 10. april 2024

🍿 Dørene åpner: 18:30

🎈 Programmet starter: 19:00

stbank har gleden av å invitere våre kunder til "Sparespiren" - et unikt arrangement skreddersydd for damer i Indre Fosen. Vi ønsker å skape en kveld hvor kvinner kan møtes, lære og vokse sammen innen personlig økonomi.

Hva kan du forvente?

  • Verdifull innsikt i hvorfor du burde være bevisst egne valg rundt din økonomi 
  • Fondssparing for alle: Enten du er helt ny til fondssparing eller allerede har litt erfaring, vil våre eksperter gi deg enkle og forståelige verktøy for å komme i gang. Vi bryter ned barrierer og myter, slik at fondssparing blir forståelig for alle. 

  • Elizabeth Jane Ramsø Brødreskift: Vinneren av innsatsprisen fra stbank vil snakke om hva som driver henne til å skape engasjement og utvikling i bygda, samt hva som rører seg innenfor de mange prosjektene hun er involvert i. 

  • Mingling og noe å bite i: Vi setter av tid på slutten av kvelden for en matbit og mingling med gode venninner.
  • Konkurranse: Alle som møter opp er med i trekningen av to gavekort på  1.000 kr i fond.

 

Begrenset antall plasser – ta med ei venninne! 👭

Vi tror på styrken av å lære sammen. Derfor kan hver deltaker, som kunde av banken, invitere med seg en venninne. Men husk, antall plasser er begrenset!

Meld deg på nå!

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å bli mer økonomisk selvsikker. Registrer deg i dag og delta på vårens mest fornuftige kveld.

 

Påmeldingsfrist: 3. april 2024. 


Vi gleder oss til å se deg på "Sparespiren" – kvelden hvor du får verktøyene du trenger for å komme i gang!