Samarbeid med megler

Bilde f.v.: våre rådgivere Per Arne og Helen, meglerne Aleksander og Silje,  våre rådgivere Janne og Sissel

Aktiv Eiendomsmegling Trondheim har skiftet navn til Lokalmegleren & Partners, Trondheim.

Her på Fosen treffer du fortsatt de samme lokalkjente, dyktige og engasjerte eiendomsmeglerne - Silje Leikvold og Aleksander Buvarp. De bor på Fosen, og har god kunnskap om dette markedet. Bortsett fra nytt navn og nye skilt, er mye ved det samme, sier de.  Med Lokalmegleren & Partners får de flere verktøy, blant annet et godt markedsføringsverktøy. Dette bidrar til at det blir enklere å nå de riktige potensielle boligkjøperne til å komme på akkurat din visning.

Lokalmegleren & Partners Fosen har samarbeid med både Stadsbygd Sparebank og Ørland Sparebank.
Har du behov for hjelp kan du gjerne ringe eller sende en e-post så avtaler dere den videre prosessen derfra. Eller du kan ta kontakt med rådgiveren din her i banken så videreformilder vi kontakt med meglerne.

E-post:     fosen@partners.no
Telefon:   480 20 999

Selv sier de: «Våre lokalkjente og erfarne meglere har den kunnskapen og nettverket som er nødvendig for å gjøre en best mulig jobb for deg som kunde. Velger du oss så velger du en god opplevelse, hvor du blir ivaretatt, informert og orientert, fra den første samtalen med oss til den siste.

Sammen med deg utarbeider vi en salgsstrategi skreddersydd til din bolig - enten det gjelder leilighet, enebolig, rekkehus, tomannsbolig, fritidseiendom eller en tomt. Vi har i tillegg en egen avdeling for Nybygg og prosjektboliger.»

Mer informasjon Lokalmegleren & Partners Fosen