testside -øverste modul som kun er en tekst-A-modul

Testing2

Banksvindel - Hva bør du gjøre?

Mistenker du at du kan ha vært utsatt for banksvindel? Eller har du kanskje noen spørsmål om hvordan slike svindler fungerer? Klikk deg inn på denne siden for å få svar på spørsmål om banksvindel, samt noen tips og triks for å unngå slike svindler.

Har du fått SMS om kundeerklæring?

Har du mottatt en sms/e-post, eller et brev fra oss om kundeerklæring? Vi er pliktige til å kjenne våre kunder, derfor må du nå sende inn informasjon om deg selv til banken. Klikk på knappen under for å komme i gang.

stbank har opprettet bærekraftfond!

Vi har opprettet Bærekraftfondet for å bidra til bærekraftig omstilling for våre kunder og lokalsamfunnet. Her er det mulig å søke om støtte til tiltak som går på miljøarbeid og bærekraftsatsning. Søknadsfristen er 10. juni.

Nyhet! Ta i bruk din nye mobilbank i dag

 

Klar for noe nytt? Nå har du muligheten til å ta i bruk den helt nye mobilbanken din "stbank".

 

Les mer

 

Hei og hopp

Tjo og hei!

Boliglånkalkulator

Boliglånskalkulator

Se hvor mye du må betale hver måned, totalbeløp og hvor mye du trenger i egenkapital.

Boligens verdi

kr

Ønsket lånebeløp

kr

Maksimalt lån: kr 

I henhold til boliglånsforskriften kan man låne inntil 85 % av boligens verdi. Ditt valgte lånebeløp tilsvarer  % av verdien.

Dersom lånebeløpet overstiger 85 % av boligens verdi er det nødvendig å ha sikkerhet i annen eiendom.

Rente

%

Nedbetalingstid

år

Hva koster lånet?

Effektiv rente:

Totalkostnad over år:
kr 

Egenkapitalbehov:
kr 

Sjekk pris og få tilbud

Vi gjør oppmerksom på at rentesats og de faktiske kostnadene avhenger blant annet av betalingsevne og sikkerhet, og kan derfor avvike noe fra beregningen i kalkulatoren.

Beregningene i kalkulatoren er basert på generelle forutsetninger og er ikke et bindende tilbud fra banken.

Disse rabattene får du i perioden 15. juni - 15. august:
🔌 5 % rabatt på hurtiglading. Gjelder på alle ladestasjoner registrert med bransjekode 5552.

🍽️
 2 % rabatt på spisesteder og takeaway i utlandet når du betaler i lokalvaluta. Rabatten gjelder alle spisesteder registrert med bransjekoder 5812 og 5814.

 

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Rabatten gjelder ikke ved betaling med kredittkort i ulike digitale lommebøker (f. eks. Google Pay /Vipps/klokkebetaling).

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr. 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.Når kommer pengene på konto?
Rabatten utbetales automatisk til ditt LOKALBANK Privat kredittkort måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «LOKALBANK rabatter» i transaksjonsoversikten i Mitt Kort-appen, ved å logge inn på LBkredittkort.no eller på din månedlige faktura.

Husk at du får best utbytte av sommerrabattene ved å betale hele kredittkort fakturaen til forfall

Bilde av et kredittkort

Trenger du kredittkort til sommerferien?

Søk kredittkort LOKALBANK privat. Eff. rente 25,11%, v/15.000,- o/12 ,mnd. Kostnad 1.563,68 kr. Totalt 16.563,68 kr.

Spørsmål om kredittkort?

Husk at LOKALBANK er her for å gi deg råd og veiledning om kredittkort og andre økonomiske tjenester. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere hvilket kredittkort som passer best for dine behov, og hvordan du kan bruke det på en ansvarlig måte.

Nå som sommerferien nærmer seg, begynner mange av oss å planlegge ferieopplevelser og eventyr. Enten du drømmer om å slappe av på en eksotisk strand eller utforske nye destinasjoner, er det viktig å velge riktig betalingsmiddel for dine feriebehov. 

Et kredittkort kan være en verdifull følgesvenn på sommerferien, samtidig som det er relevant å ha et haukeblikk de faktiske utgiftene.

Her skal vi i Stadsbygd Sparebank prøve å ramse opp fordelene og ulempene ved bruk av kredittkort i sommerferien.

 

Det er viktig å vurdere nøye både fordeler og ulemper ved å bruke et kredittkort.

 

Artikkelen fortsetter under bildet

London eye og bigben

 

Fordeler ved å bruke kredittkort på sommerferien: 

Sikkerhet og beskyttelse

Når du bruker et kredittkort, gir det ekstra sikkerhet og beskyttelse i tilfeller av tap, tyveri eller svindel. De fleste kredittkorttilbydere har solide sikkerhetsprotokoller på plass, og tilbyr forsikringsordninger som kan dekke uventede utgifter på reisen. Dette gir deg trygghet og fred i sinnet mens du nyter ferien.


Global aksept

Kredittkort blir vanligvis akseptert over hele verden, og du kan bruke dem til å betale for varer og tjenester nesten overalt. Dette gjør det praktisk når du reiser til forskjellige land, og ikke ønsker å bære store mengder kontanter. Med et kredittkort kan du også unngå bekymringer knyttet til valutaveksling.


Belønningsprogrammer

Mange kredittkorttilbydere tilbyr belønningsprogrammer som gir fordeler som bonuspoeng, cashback eller rabatter på hotell, flybilletter og restauranter. Ved å bruke kredittkortet ditt til å betale for reiseutgifter, kan du samle belønninger som kan gi deg ekstra fordeler eller til og med bidra til å redusere kostnadene ved fremtidige ferier.


Fleksibilitet med betaling

Et kredittkort gir deg fleksibilitet når det gjelder betaling. Du kan betale for store utgifter som flybilletter eller hotellopphold ved å bruke kredittkortet, og deretter betale beløpet tilbake over tid, avhengig av kredittkortets vilkår. Dette kan være spesielt nyttig hvis du ønsker å spre kostnadene over flere måneder og ha bedre kontroll over økonomien din.

 

Søk kredittkort LOKALBANK privat

Kredittkort og strandbag

Ulempene ved å bruke kredittkort på sommerferie:

Rente- og gebyrkostnader:

En av de største ulempene ved å bruke kredittkort er de potensielle rentekostnadene og gebyrene knyttet til ubetalt saldo. Hvis du ikke betaler tilbake det utestående beløpet innen fristen, kan renter begynne å påløpe, og dette kan bli dyrt over tid. Det er viktig å være oppmerksom på rentesatsen og eventuelle gebyrer som kan følge med kredittkortet ditt, slik at du unngår uforutsette kostnader.


Overforbruk og gjeldsbelastning:

Bruk av kredittkort kan friste til impulskjøp og overspending. Det er viktig å være bevisst på ditt økonomiske ansvar og unngå å bruke mer penger enn du har råd til å betale tilbake. Å akkumulere stor gjeld kan føre til økonomiske vanskeligheter i fremtiden, og påvirke din evne til å oppfylle andre økonomiske forpliktelser.


Avhengighet og dårlige vaner:

Noen mennesker kan utvikle avhengighet av å bruke kredittkort og havne i en ond sirkel med gjeld. Det er viktig å bruke kredittkortet ansvarlig og være disiplinert når det gjelder å betale tilbake det utestående beløpet. Å utvikle sunne økonomiske vaner og en balansert tilnærming til kredittkortbruk er avgjørende for å unngå negative konsekvenser.


Begrensninger og begrensede beløpsgrenser:

Noen kredittkort kan ha begrensninger og beløpsgrenser som kan begrense din evne til å gjøre store kjøp eller dekke omfattende reisekostnader. Det er viktig å være oppmerksom på slike begrensninger, og sørge for at kredittgrensen på kortet ditt er tilstrekkelig til å dekke dine feriebehov.
Vi i Stadsbygd Sparebank forstår at kredittkort kan være en nyttig ressurs i sommerferien. Det gir sikkerhet, global aksept, belønningsprogrammer og fleksibilitet med betaling. Imidlertid er det viktig å vurdere nøye både fordeler og ulemper ved å bruke et kredittkort.

For å få mest mulig ut av ditt kredittkort på sommerferie, anbefaler vi å bruke det med ansvar og være oppmerksom på renter, gebyrer og din personlige økonomiske situasjon. Sett et budsjett for ferien, hold deg innenfor dine økonomiske muligheter og betal tilbake det utestående beløpet så snart som mulig for å unngå gjeldsbelastning.


☀God sommer☀

Bilde av et kredittkort

Trenger du kredittkort til sommerferien?

Søk kredittkort LOKALBANK privat. Eff. rente 25,11%, v/15.000,- o/12 ,mnd. Kostnad 1.563,68 kr. Totalt 16.563,68 kr.