Åpningstider og frister

Vi er tilgjengelige!

Våre kontorer er åpne iht vanlige åpningstider, men vi henstiller at dere som ønsker møte med en av våre rådgivere avtaler dette på forhånd. 

Dette skyldes at vi ønsker å begrense antall kunder inne i lokalene våre. Samtidig sitter en del av våre ansatte nå på hjemmekontor slik at for å finne tidspunkt for møte er det greit med en avtale på dette.

Bankens drift går som normalt med kundeservice på telefon, via epost og i øvrige digitale kanaler. Ta gjerne kontakt med din rådgiver eller vårt kundesenter dersom du lurer på noe. Vi er tilgjengelige og har tid til en prat!

OBS! Husk smittevern. Vi ber om at munnbind benyttes ved besøk på et av våre kontorer!

 

 

 

Betalingsfrister for jul og nyttår

  • Siste frist for å betale regninger før julaften er fredag 23. desember. Regninger som skal være betalt på denne dagen må være godkjent i nettbanken før kl. 14:00. Første forfallsdato etter julaften er tirsdag 27. desember. 
  • Siste frist for å betale regninger som skal komme på 2022, er fredag 30. desember. Regninger som skal være betalt på denne dagen må være godkjent i nettbank før kl. 14:00. Første forfallsdato etter nyttårsaften er mandag 2. januar 2022. 
  • BSU - Husk å overfør penger til din BSU-konto for å få skattefradraget. Vi anbefaler at dette gjøres i god tid før nyttår!
  • FOND - For å være sikker på at dine registreringer av kjøp eller salg av fond skal være på kalenderåret 2022, må ordren legges inn senest 27. desember (før kl 23.00). Handel etter dette kan vår samarbeids-partner på fondssparing Norne Securities ikke garantere at kommer på dette året.
Banken i Rissa i vinterprakt

Kontakt oss!

Vi er tilgjengelige og ønsker gjerne at du booker kundemøte for å snakke med en av våre rådgivere. Bankens drift går som normalt med kundeservice på telefon, via epost og i øvrige digitale kanaler.

Tlf. 73 85 50 00

Kontakt vårt kundesenter