Stolte ansatte etter kundetilfredshetsundersøkelsen!

Kundeundersøkelse

Vi er stolt…og takknemlig!

 

Etter et spesielt år i 2021 med både fortsatt pandemi og ikke minst oppstart av vår nye bankallianse LOKALBANK, var vi rimelig spente på hvordan dere kunder ville score den jobben som Stadsbygd Sparebank har gjort for dere i den siste tiden.

 

tusen takk! Dere ga oss en kundetilfredshetsscore på 82 (av 100) - Norsk Kundebarometer sier at vi lykkes å begeistre våre kunder. I bankbransjen er vi da nøyaktig på samme nivå som Sbanken - som alltid har ligget klart på topp av alle større norske banker hvert år.

 

Vi mindre sparebanker kommer ikke med på "total-lista" som Norsk Kundebarometer legger ut, men det er akkurat samme spørsmålene som stilles til våre kunder og det er også akkurat samme antall kunder som forespørres for oss som for de større bankene.

 

Vi prøver hver dag å leve opp til at vi skal være banken din! Våre 29 kompetente ansatte er tilgjengelige for dere som kunder og kan gi dere raske svar - vi har korte beslutningsveier, disse tar vi i eget hus - her lokalt på Fosen. Dere gir oss faktisk en score på hele 90 på kundeservice-spørsmål om hvor gode vi er til å hjelpe dere!
 

Og vi bidrar hvert år til at lokalsamfunnet skal være en god plass å bo - både i kraft av være med på utvikling som ønskes om det er som privat- eller bedriftskunde, og ikke minst ved vårt bidrag til lag og foreninger og frivilligheten som vi har i nærmiljøet.

 

Så igjen takk til dere kunder - vi i stbank vil fortsatt gjøre alt vi kan for at dere skal være godt fornøyde med oss.

 

Ha en fortsatt fin sommer - så håper vi på litt mer sommervær og varme framover 🌞!

 

 Mer informasjon om Norsk Kundebarometer og årets undersøkelse finner du her.