Skyfitnessteamet

FOTO: Odd- Karstein Solum, Rikard Fredriksen og Karina Sand (Foto: stbank)

SKY Fitness Rissa

Vi har tatt turen innom vår kunde SKY Fitness Rissa som drives av Odd- Karstein Solum. Treningssenteret åpnet for fem år siden i lokalen der Møbelbua tidligere holdt til på Leira. På de fem årene har de satset alt for å gi topp kvalitet til sine medlemmer.

SKY Fitness Rissa er et treningssenter på hele 750 kvm, med god luftig plass mellom utstyret og et godkjent ventilasjonsanlegg for treningssenter som gjør det behagelig å være der.

Besøk SKY Fitness sine egne sider her

 

Et treningssenter for alle

På SKY Fitness Rissa så har Odd-Karstein Solum investert i kvalitetsutstyr fra Casallpro, som er helt i toppen blant treningsutstyr. Dette gjør at SKY Fitness Rissa har det mest moderne og beste kvalitetsutstyret på markedet. Odd-Karstein påpeker viktigheten av kvalitet på utstyr. Han forteller at de har egne service folk som kommer og ordner med utstyret for å sikre at kvaliteten fortsetter å vare. Samt at utstyret får grundig vedlikehold noe som skaper trygghet og treningsglede til deres medlemmer.

- På fem år har jeg aldri hatt ett problem med noe av utstyret nede på SKY, forteller Odd-Karstein.

Dette sier noe om kvaliteten Casallpro leverer, noe driver Odd-Karstein er veldig fornøyd med. Videre har Odd-Karstein planer om å få tak i nytt utstyr. Dette fra Technogym som kniver med Casallpro om å trone øverst i treningsbransjen på utstyr.

Odd-Karstein Solum

- Jeg har besøkt mange treningssenter opp gjennom tiden, og kvalitet er essensielt. Det er ikke morsomt å trene hvis ikke utstyret er i orden. Derfor ønsker vi å levere det beste for å skape god treningsglede og trygghet til våre medlemmer, forteller Odd-Karstein.

Med åpningstider 24/7, 365 dager i året, kan du tilpasse treningen etter din egen timeplan. Inne på «min side» hos Sky Fitness har du i tillegg muligheten til å sjekke hvor mange som er på treningssenteret til enhver tid. Noe som gjør det enda enklere å tilpasse treningen etter dine egne behov.

- Vi har et stort aldersspenn med medlemmer, helt fra 15 år til 80 år. Så hos oss finner du medlemmer på alle nivåer innenfor trening, forteller Odd- Karsten.

 

Den største milepælen

- Jeg tror den største milepælen for de fem årene vi har hatt åpent, er når jeg fikk med meg Karina og Rikard på laget som personlige trenere. Deres kvalifikasjoner og kvaliteten i den jobben de gjør er utrolig god. Jeg får stadig tilbakemeldinger fra medlemmer om hvor fornøyd de er, og det er noe av det viktigste for meg, forteller Odd- Karstein.

 

Teamet på SKY Fitness består av Odd- Karstein Solum, Rikard Fredriksen og Karina Sand. De har alle høy kompetanse innenfor trening med høyskoleutdanning, sertifisering og kurs. Rikard konkurrer også i Norgestoppen i boksing og tilbyr boksetimer.

 

– Noen av kundene synes nok at personlig trening kan være litt skummelt, men tilbakemeldingene er at når de blir kjent med meg så er jeg ikke så skummel likevel, forteller Rikard.

 

– Også er Rikard utrolig flink til å møte kundene på det nivået de er på, legger Odd-Karsten til.

Skyfitness lokalet
Skyfitness  lokalet

Ny på treningssenter

Januar er en stor måned for innmelding til treningssenter over hele landet. Mange har som nyttårsforsett å komme i bedre form, noe også SKY Fitness merker. Odd Karsten sitt beste tips for å klare å holde oppe treningen er å ikke gå for hardt ut og ikke sette seg for hårete mål. Det er viktigere å sette opp en plan og mengde som man klarer å gjennomføre, enn det å gå hardt ut å håpe på resultater med engang.

 

- Jeg tror mange sitter med oppfattelsen som at du må være trent for å melde deg inn på et treningssenter, men det stemmer ikke, forteller Odd- Karsten.

Som ny hos SKY Fitness vil du få tilbud om screening, som går ut på å kartlegge hvilket nivå du ligger på. Dette er et tiltak for å finn ut av hvilket nivå medlemmene befinner seg på, slik at de kan veilede i forhold til hvordan man skal legge opp treningen for ikke å pådra seg skader og få best utnytte.

 

- For noen kan det å være ny på treningssenter være litt skummelt. Et tiltak for å gjøre deg selv litt tryggere på trening er å sette opp en time med personlig trener. Da vil du få noen som kan veilede deg slik at du vet at du gjør øvelsene riktig og sette opp en plan slik at du vet akkurat hva du skal gjøre når du er her, forteller Odd-Karsten.


- Vi har også grupperom og spinningsal ledig til bruk. Der er det mulighet for våre medlemmer å samle en gjeng for å gjennomføre egne timer om det er ønskelig og foretrekker å trene sammen med noe, legger Odd- Karstein til.


Teamet på SkyFitness

FOTO: Odd- Karstein Solum, Rikard Fredriksen og Karina Sand (Foto: stbank)

Kom i gang

Kjenner du på et ønske om å komme i gang med treningen, men er fortsatt litt usikker? For mange kan terskelen til å begynne på treningssenter være stor. Enten det er at man er usikker på øvelser eller ikke føler seg vel i denne settingen. Teamet på SKY Fitness ønsker at alle skal føle seg komfortable når de er hos dem, derfor oppfordrer de til å ta kontakt slik at de kan gjøre oppstarten så behagelig som mulig.

 

Besøk SKY Fitness sine egne sider her