Påskeliljer foran båter

2% rabatt på dagligvarer i påsken 🛒🐣

I perioden 23.-31. mars får du 2 % rabatt på all dagligvarehandel, uansett hvilken matvarebutikk du handler i. Det eneste du behøver å gjøre er å betale med ditt LOKALBANK Privat kredittkort.

Priseksempel ved utsatt betaling LOKALBANK Privat og LOKALBANK Ansatt:
Effektiv rente 27,16 % v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 1.973,75 kr. Totalt 16.973,75 kr.

Slik får du rabatten

Rabatten får du på all dagligvarehandel når du betaler med kortet i dagligvare butikker registrert med følgende bransjekoder:

5411 - Dagligvare
5499 - Diverse matbutikker
Psst! Bestilling av ulike matkasser gir ikke rabatt.

Det viktige med den lille skriften

Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Rabatten gjelder ikke ved betaling med kredittkort i ulike digitale lommebøker (f. eks. Google Pay /Vipps/klokkebetaling).

Du kan maksimalt opptjene 500 kr i rabatt per måned, og 2 500 kr per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

 

Når kommer pengene på konto?

Rabatten utbetales automatisk til ditt LOKALBANK Privat kredittkort måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «LOKALBANK rabatter» i transaksjonsoversikten i Mitt Kort-appen, ved å logge inn på LBkredittkort.no eller på din månedlige faktura.

Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

 

God påske! 🐤💛