2 barn

Vi vil være der for deg - vi er banken din!

Det handler om å gjøre små og store drømmer til virkelighet for deg, og det handler om å skape et levende og aktivt lokalsamfunn.

Hva får du som kunde hos oss?

Er eller blir du kunde hos oss i Stadsbygd Sparebank får du en serviceinnstilt rådgiver som bryr seg, om deg og om lokalsamfunnet, som tar raske beslutninger og som har lokalkunnskap. Banken og rådgiveren din er med deg - både gjennom opp- og nedturer. I mange av livets situasjoner er det godt å kunne ha noen å prate med - det gjelder tross alt dine penger og din økonomi - da er tillit viktig. Vi er tilgjengelige - hos oss møter du ikke roboter - vi er mennesker med følelser !

Ønsker du at barn og unge skal vokse opp i trivelige miljøer, med idrett og kultur som store muligheter? Bryr du deg om lokale arbeidsplasser, at det er lys i husene, og trygge omgivelser for alle?  Vi er lokalbanken som gjør dette. Vi deler ut store deler av vårt overskudd hvert år i form av gaver og vi har sponsoravtaler med mange arrangementer, lag og foreninger. I 2020 passerte dette beløpet godt over 2 millioner kroner.

Og vi er en arbeidsplass med 28 kompetente finansrådgivere som har lokalkunnskap. Vi har raske beslutningsveier i banken - vi tar avgjørelsene i eget hus. 

Blir du kunde skal vi love å ta godt i mot deg, gi deg de beste rådene og ta vare på deg og dine framover - vi er banken din!

Fakta om Stadsbygd Sparebank

  • Etablert på Stadsbygd i 1892
  • Banksjef er Ola Setsaas
  • Største finanshus i Indre Fosen med 29 ansatte
  • Har kontor i Leksvik og Rissa
  • Markedsområder er i Indre Fosen kommune, Fosen generelt og Trondheimsområdet
  • Bankvirksomhet for personmarkedet og bedriftsmarkedet
  • Full breddespekter på produkter: bank, forsikring, fond, pensjon, leasing + +  
Ingrid

Spørsmål om å bli kunde i stbank?

Vi har svært dyktige rådgivere på vårt kundesenter. 

Kontakt meg om å bli kunde