BILDE: Stjørna A-lag (Foto: stbank).

Stolt sponsor av Stjørna Idrettslag

stbank er stolte over å fortelle at vi har signert en helt ny samarbeidsavtale med Stjørna IL for perioden 2024-2025. Som lokalbanken i Indre Fosen er det viktig for oss å være en aktiv bidragsyter og støtte opp om de lag og foreninger som skaper aktivitet i kommunen vår.

 

Bli bedre kjent med klubben 🤝🏼

Stjørna Idrettslag ble stiftet 3. desember 1932. Paragraf 2 i loven for Stjørna Idrettslag lyder som følger: «Lagets formål er å fremme sunn idrett og godt kameratskap».

Idrettslaget hadde i starten et bredt spekter av idretter, men det var likevel langrenn og friidrett som dominerte. Utover 2000-tallet var det mye aktivitet i bueskyttergruppa, og utøvere fra Stjørna IL markerte seg med flere medaljer fra nasjonale mesterskap, inkludert noen NM-gull.

 

Artikkelen fortsetter under bildene.

BILDE: Stjørna IL J12 på ØrlandCup (Foto: Stjørna IL).

BILDE: Stjørna IL G11 på Ørlandcup (Foto: Stjørna IL).

Samarbeid med naboklubben

Fotballbanen på Råkvåg stadion sto ferdig på slutten av 70-tallet, og fotballen fikk etter hvert størst fokus med både aldersbestemte lag og seniorlag. Fotballen er utvilsomt idrettslagets største idrett i dag, med spillere fra 6-årsalderen til de eldste over 50 år. I år er det totalt ni lag i klubben, nytt for året er et ivrig damelag i seriespill.
På grunn av minkende rekruttering av spillere har det i nyere tid blitt gjennomført samarbeid med naboklubben HIL/Fevåg om diverse aldersbestemte lag på både gutte- og jentesiden. I dag er det også samarbeid på seniornivå.

I år har klubben også investert i en sårt tiltrengt oppgradering og vedlikehold av fotballbanen i Råkvåg, slik at det fremover kan skapes enda flere fine idrettsminner for folk i alle aldre.


Artikkelen fortsetter under bildene.

BILDE: Stjørna IL gutter på Storsjøcup 2024 (Foto: Stjørna IL).

BILDE: Stjørna IL jenter på Storsjøcup 2024 (Foto: Stjørna IL).

Et bredt tilbud

Foruten fotballen har idrettslaget tilbud som lysløype på Haugamyra hvor det arrangeres karusellrenn, basseng på vinteren på Mælan, allidrett for de minste og mer.

 

Mer enn bare det økonomiske

- En samarbeidsavtale med Stadsbygd Sparebank betyr mye for klubben, og det er ikke bare de økonomiske fordelene som er viktige. stbank er en bank som tydelig engasjerer seg i lokalsamfunnet, noe vi er stolte av å få være en del av, forteller Carina W. Skarsmo, kasserer i Stjørna IL.

 

Vi håper at denne samarbeidsavtalen skal bidra til å skape masse idrettsglede for medlemmene i Stjørna IL 💛🧡