Talentstipend Isak Andreas Langmo ⛷

Det er en glede å dele at stbank har signert en årlig talentstipendavtale med skihopptalentet Isak Andreas Langmo. Isak kommer fra Rissa og representerer Fjellørn IL. Vi er svært stolt av å være med å bidra i karrieren til en så dedikert utøver.

 

Isak har utmerket seg i både nasjonale og internasjonale konkurranser. Han vunnet back to back junior norgesmesterskapet i sesongen som har vært. I tillegg har han også hevdet seg som senior med flere andreomganger og knivet med andre hoppere som deltar både i verdenscupen og i B-verdenscupen. Disse gode resultatene gjør at Isak omtales som en av Norges største håp innenfor skihopp.


Isak uttrykker sin takknemlighet for støtten han får fra stbank. "Det at jeg får talentstipend har veldig mye å si for satsingen min videre. I og med at hoppsporten er en veldig tidskrevende idrett men også en veldig økonomisk krevende idrett. FIS, som er det overordnede organet for hoppsporten, kommer stadig med nye regelendringer og krav til utøveren som gjør at vi stadig vekk trenger nytt utstyr, blant annet", forteller Isak.


Stbank sitt talentstipend deles ut innen kultur og idrett til unge som har lagt ned enorm innsats i det de holder på med, og skal være et bidrag til at det blir lettere for dem å satse på det de brenner for. Vi er stolte av å være med på å løfte frem, utvikle og inspirere unge, lokale talenter, slik at de lettere kan nå sine mål, og vil ønske Isak masse lykke til videre 💛