Vi er banken din!

Vi vil være der for deg - vi er banken din!

Det handler om å gjøre små og store drømmer til virkelighet for deg, og det handler om å skape et levende og aktivt lokalsamfunn.

Hva får du som kunde hos oss?

Er eller blir du kunde hos oss i Stadsbygd Sparebank får du en serviceinnstilt rådgiver som bryr seg, om deg og om lokalsamfunnet, som tar raske og gode beslutninger og som har lokalkunnskap. Banken og rådgiveren din er med deg - både gjennom opp- og nedturer. I mange av livets situasjoner er det godt å kunne ha noen å prate med - det gjelder tross alt dine penger og din økonomi - da er tillit viktig. Vi er tilgjengelige - hos oss møter du ikke roboter - vi er mennesker med følelser !

Ønsker du at barn og unge skal vokse opp i trivelige miljøer, med gode muligheter for idrett og kultur? Bryr du deg om lokale arbeidsplasser, at det er lys i husene, og trygge omgivelser for alle?  Vi er lokalbanken som sterkt bidrar til dette. Vi deler ut store deler av vårt overskudd hvert år i form av gaver og vi har sponsoravtaler med mange arrangementer, lag og foreninger. I 2021 passerte dette beløpet over 2 millioner kroner.

Og vi er en arbeidsplass med 29 kompetente finansrådgivere som har lokalkunnskap. Vi har raske beslutningsveier i banken - vi tar avgjørelsene i eget hus. 

Blir du kunde skal vi love å ta godt i mot deg, gi deg de beste rådene og ta vare på deg og dine framover - vi er banken din!

Fakta om Stadsbygd Sparebank

  • Etablert på Stadsbygd i 1892
  • Banksjef er Ola Setsaas
  • Største finanshus i Indre Fosen med 34 ansatte
  • Har kontor i Leksvik, Rissa og Trondheim
  • Markedsområder er i Indre Fosen kommune, Fosen generelt og Trondheimsområdet
  • Bankvirksomhet for personmarkedet og bedriftsmarkedet
  • Full breddespekter på produkter: bank, forsikring, fond, pensjon, leasing + +  
Ingrid

Spørsmål om å bli kunde i stbank?

Vi har svært dyktige rådgivere på vårt kundesenter. 

Kontakt meg om å bli kunde