stabil bankhverdag

På denne siden har vi samlet informasjon for deg som ønsker å bruke banken uten internett.

Hvorfor har bankene blitt digitalisert i så stor grad?

Du har kanskje lagt merke til at bankene i dag har gått gjennom en stor grad av digitalisering. At selve bankfilialene ikke har den samme løsningen med kasser og kølapper.
Dette skyldes flere faktorer. For det første gir digitale banktjenester en enklere og mer effektiv måte å administrere økonomien på. I stor grad har det meste du gikk til banken for å fikse, gått over til tjenester i nettbanken. Du kan utføre transaksjoner, sjekke saldo, betale regninger og få oversikt over dine finanser når som helst og hvor som helst.

 Selv om veldig mye av banktjenestene har blitt digitale, er det alltid rom for å besøke banken din. Vi har åpne dører for alle våre kunder. Vi forstår at det kan oppstå spørsmål og behov for personlig assistanse når det gjelder bruk av diverse banktjenester. Derfor vil vi i Stbank forsikre deg om at hos oss vil du få den hjelpen du trenger. Våre ansatte er erfarne og dedikerte medarbeidere som står klare til å hjelpe deg med dine spørsmål og gi deg den assistansen du trenger for å bli trygg på bruk alle bankens tjenester.

 

Litt mer om heftet

I heftet har vi samlet informasjon om temaer som, hvordan du kan legge til en disponent på konto for å hjelpe deg med betalinger og dagligbank, hva en fremtidsfullmakt er, og hvordan du kan skaffe deg AvtaleGiro og BrevGiro, samt mye annen nyttig informasjon. Du finner også en oversikt over begreper som du kan møte på i bankhverdagen, og en prisliste av hva de forskjellige tjenestene relatert til tremaene koster. 

Det er viktig å kunne ta hånd om sin egen personlige økonomi, også uten digitale verktøy. For å gjøre det enklere for deg å få oversikt over hvilke tjenester vi tilbyr, har vi laget dette heftet, som vi har kalt stabil bankhverdag. Alle tjenestene i heftet lar seg fint kombinere med bruk av nettbanken. Er du komfortabel med å bruke den, synes vi du skal fortsette med det. Det viktige er at du som kunde skal ha et alternativ dersom det digitale ikke fungerer for deg.

Ta kontakt med oss på telefon 73 85 50 00 hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med bestilling eller bruk av tjenestene.

Hilsen oss i stbank

 

Her er 26 av våre 28 ansatte i lokalbanken Stadsbygd Sparebank

Lurer du på noe? - Ta kontakt!

Vi er her for å hjelpe deg, uansett hva du lurer på! Ta kontakt med oss via e-post på linken nedenfor, eller ring kundesenteret på 73 85 50 00. (åpent man-fre 09-15)